Udbyg din forretning

Opnå bedre resultater for din klinik og dine patienter ved at udbygge din forretning med evidensbaseret udstyr

Udviklingen inden for udstyr og metoder til genoptræning gør, at der hele tiden opstår nye muligheder for at forbedre din klinik og dine patienters genoptræning. Nye evidensbaserede metoder og udstyr som AlterG med Stride Smart Gait Analytics gør det muligt at træffe objektive kliniske beslutninger og herigennem optimere genoptræningsforløb og ikke mindst klinikkens resultater.

 

AlterG og Stride Smart Gait Analytics

Inden for genoptræning er AlterG blevet en vigtig del af patienters genoptræningsforløb. AlterG er et vægtaflastende genoptræningsredskab, som reducerer kropsvægten med op til 80 %. Det giver blandt andet mulighed for, at patienter kan genvinde deres funktionsevne delvist eller helt samt hurtigt, sikkert og smertefrit. Ved at anvende AlterG’s teknologi i kombination med Stride Smart Gait Analytics, som er en del af den nyeste udvikling inden for genoptræning, kan unikke resultater opnås. Stride Smart er en analyseenhed med integreret video monitering, som generer data omkring patientens symmetri, smerteniveau, holdning, gangrytme mm. Ved hjælp af nyeste evidensbaseret teknologi og udstyr som dette, kan du skabe det mest optimale genoptræningsforløb for dine patienter.

Her kan du se flere videoer om, hvordan AlterG har gavnet i genoptræning.

 

Få flere patienter og større indtjening ved at optimere dit genoptræningsudstyr

Flere og flere patienter bliver bekendt med deres frie valg af genoptræningssted. Det betyder, at patienter i højere grad vælger genoptræningssted efter, hvilket udstyr, metoder og kvalifikationer de forskellige institutioner og klinikker har. For at fastholde og få nye patienter er det derfor vigtigt at din klinik kan imødekomme udviklingen og dermed stille nyt og evidensbaseret udstyr til rådighed for patienterne. På den måde kan du sikre dine patienter optimale genoptræningsforløb ved hjælp af professionelt udstyr med dokumenteret effekt.

Her kan du læse om kliniske undersøgelser og videnskabelig forskning inden for genoptræning. 

 

Hjælp os med at forbedre patienters genoptræning

Fysiodema ønsker at sætte fokus på patienters rettigheder i forhold til genoptræning og hvordan genoptræning kan forbedres ved hjælp af evidensbaseret udstyr. Du kan være med til at give patienter den genoptræning de har krav på ved at sørge for, at det nyeste og evidensbaseret udstyr er tilgængeligt i din klinik. Dermed bidrager du til den mest optimale genoptræning for dine patienter.