Knæskader genoptræning

Knæskader er indenfor såvel elitesport som almindelig motion desværre en typisk skade. Ofte kan behandlingen af knæskader trække ud og i nogle tilfælde vise sig næsten umulige at komme af med.

Men måske er der alligevel en vej ud af ’mørket’ med knæskader øvelser. For med Fysiodemas nye patenterede hjælpemiddel, LymphaTouch, er det nu muligt at skyde genvej i behandlingen af knæskader.
 

Et supplement til fysioterapi

LymphaTouch anvendes typisk som et supplement til fysioterapi i forbindelse med en bred vifte behandlinger, blandt andet ved behandling af pre-operativ menisk knæskade med udtalt ødem (link). 
LymphaTouch virker ved at øge lymfesystemets effektivitet via negativt tryk (sug). Suget løfter vævet og stimulerer lymfestrømmen, hvilket fremmer helingsproces og restitution efter sportsskader. Behandling med negativt tryk stimulerer også blodcirkulation og metabolisme.

Vi tilbyder også balancetræning til folk med balancebesvær.
 

Behandling af knæskader for sportsfolk og motionister

Såvel sportsfolk som motionister kan have gavn af behandling med LymphaTouch, hvad enten der er tale om knæskader eller andre skader, viser vores erfaringer.

En af de danske badmintonspillere har blandt andet anvendt LymphaTouch efter træning og kamp, som en central del af muskel rehabiliteringen.

En 64- årig kvinde, der som tidligere atlet, og nu som almindelig motionist havde også stor gavn af LymphaTouch. Her fjernede LymphaTouch ødemet, hvorefter hun atter kunne genoptage sit løb. Som en følge af behandlingen vendte ødemet ikke sidenhen tilbage

Vi hjælper også med gangtræning i forbindelse med en skade.

LymphaTouch kan måske også hjælpe dig I behandlingen af knæskader. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du have nærmere information om priser og anmodning om et tilbud

Du kan altid kontakte os pr telefon 7026 2363 eller gennem vores kontaktformular. Lymphatouch kan være med til at sikre en god behandling af løbeskader.

 

Læs også: