Apopleksi genoptræningsøvelser Bionic og AlterG

Fysiodema kan give dig lige præcis den rådgivning og de hjælpemidler, som du har brug for i forbindelse med apopleksibehandling

Er du blevet ramt af apopleksi, betyder det sandsynligvis, at du skal igennem en lang proces, som både er mentalt og fysik hård. Hos Fysiodema er vi klar til, at gøre vores bedste for at genvinde din krops fulde funktionalitet. 
 

Hvad er Apopleksi?

Apopleksi, også kendt som slagtilfælde, er en hjerneblødning eller en blodprop i hjernen. Hjernecellernes normale aktivitet afhænger af en konstant blodgennemstrømning, der transporterer ilt og næringsstoffer til hjernecellerne. Hvis gennemstrømningen af blod til en del af hjernen mindskes eller helt forsvinder, kan denne del af hjernen ikke fungere normalt. Apopleksi kan derfor give dig alt fra lammelse og koncentrationsproblemer til pludselig tab af kropfunktioner. 
 

Hos Fysiodema hjælper vi dig med apopleksi genoptræningsøvelser

Hos os har du to muligheder inden for apopleksi genoptræningsøvelser:

  • AlterG®
  • Bionic® Leg

Fysiodema benytter vægtaflastende træning med AlterG løbebånd til vores patienters apopleksi genoptræning. Dette løbebånd giver dig mulighed for at træne i næsten vægtløs tilstand. Det er en effektiv behandling for dig med apopleksi, hvor du genvinder din balance, samt din evne til at gå og løbe. Du kan læse mere om AlterG her eller se en video her.

Bionic Leg er et computerstyret hjælpemiddel, der kan anvendes til apopleksi genoptræning. Bionic Leg sættes på dit ben, hvorefter det aktiveres af dit ønske om bevægelse. Enheden er specielt designet til at hjælpe og støtte din holdning og forbedre gang samtidig med at den forhindrer dig i at falde. Du kan læse mere om Bionic her eller se denne video.

Fysiodema tilbyder også mange andre typer af behandlinger, såsom KAATSU fra KAATSU-Global Inc., Tensiomyografi fra TMG og LymphaTouch fra HDL OY. 
 

Fysiodema er din sikkerhed for en god behandling

Apopleksi vil ofte vende op og ned på patientens hverdag. Hos Fysiodema er vi derfor klar til at hjælpe dig med en professionel behandling. Det er vigtigt for os, at du får den rette apopleksibehandling. Vi anbefaler altid, at du taler med os om din situation, så du kan få den rette apopleksi genoptræning og de rette apopleksi genoptræningsøvelser.
 

Har du spørgsmål til apopleksi genoptræningsøvelser, så kontakt Fysiodema på 7026 2363​. Du har også mulighed for at blive ringet op af en af vores erfarne medarbejdere. Det eneste du skal gøre er, at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden.

Apopleksi genoptræningsøvelser

 

Læs mere: