Genoptræning af sportsskader med LymphaTouch

Hos Fysiodema markedsfører vi LymphaTouch, som er et nyt og effektivt fysioterapeutisk hjælpemiddel, der kan bruges til behandling af en lang række sportsskader præget af hævelse, muskelskader eller infiltrationer.

LymphaTouch fremmer helingsproces og restitution, øger mobilitet og afhjælper smerte. Det er et virkningsfuldt hjælpemiddel for fysioterapeuter, der kan bruge LymphaTouch som supplement til fysioterapi ved sportsskader, som f.eks. fiber- og overbelastningsskader.

Vi behandler enhver form for løbeskade.

LymphaTouch bruges på klinikker, rehabiliteringscentre og på sygehuse ved genoptræning, efter operationer samt til massage og fodterapi.
 

LymphaTouch systemet

LymphaTouch virker ved at øge lymfesystemets effektivitet via negativt tryk (sug). Suget løfter vævet og stimulerer lymfestrømmen, hvilket fremmer helingsproces og restitution efter sportsskader. Behandling med negativt tryk stimulerer også blodcirkulation og metabolisme.

Der kan opstå træthedsbrud når du dyrker sport.

LymphaTouch er et intelligent hjælpemiddel, der tilpasser sig den enkelte patient. Under behandlingen analyseres huden og det underliggende væv, og resultatet bruges til at bestemme intensiteten af behandlingen. Systemet bliver leveret klar til brug med mundstykker i forskellige størrelse.

Ud over ved behandling af sportsskader, kan LymphaTouch med fordel bruges ved behandling af arvæv, fibrose, lymfødem, andre ødemer og blodudtrædninger (hæmaatom), til muskelrehabilitering, ved infiltrationer og i forbindelse med sår.

Læs også mere om genoptrning ved AlterG efter et slagtilfælde.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvordan LymphaTouch kan bruges ved post-operative komplikationer, lymfødem og i behandlingen af sportsskader.

 

Læs også: