Lårbensbrud genoptræning med AlterG

Få hjælp af AlterG til lårbensbrud genoptræning

Et brud på lårbenet sker ofte efter et kraftigt slag eller vrid og kraftige smerter og hævelse følger umiddelbart herefter.

For hurtigst muligt at kunne støtte på benet igen kræves der effektiv genoptræning. Denne genoptræning får du med AlterG, der er et vægt-aflastende produkt, der er meget velegnet til personer, som har brug for lårbensbrud genoptræning. AlterG hjælper i tilfælde af:

  • Gang- og balancebesvær
  • Sygdom
  • Funktionssvigt

AlterG kan hjælpe gangbesværede med at gå igen. Personer med eksempelvis lårbensbrud får således hjælp til genoptræningsprocessen ved at belastningen på lårbenet formindskes. På den måde bliver genoptræningen både lettere, hurtigere og mindre smertefuld at komme igennem.

Her kan du se eksempler på gode øvelser i en AlterG, der kan gavne dig.

 

Lårbensbrud genoptræning med AlterG

AlterG er et videnskabeligt dokumenteret produkt, der bruges som led i genoptræning over hele verden af alt fra fysioterapeuter, hospitaler til kommunale rehabiliteringscentre.

Med AlterG kan vi også tilbyde genoptræning efter operation.

Ønsker du yderligere information om hvordan AlterG kan hjælpe dig, der har brug for genoptræning af lårbenet, så kontakt Fysiodema Aps ved at benytte kontaktformularen.