Apopleksi genoptræning med AlterG

Apopleksi genoptræning

Genvind funktionsevnen med AlterG

Har du været ramt af apopleksi og døjer med typiske eftervirkninger som svaghed eller lammelse, dårlig balance eller andet funktionstab? Så kan vi i Fysioderma anbefale, at du bruger AlterG i din genoptræning.

AlterG er en vægt-aflastende G-træner udviklet til dig der skal genoptræne balance, gang og mobilitet efter f.eks. et slagtilfælde. For helbredningsprocessen har det stor betydning, at man hurtigst muligt kommer i gang med en effektiv genoptræning af de tabte funktioner, og her har G-træneren hjulpet rigtig mange apopleksi-patienter med at genvinde styrke, koordination og øge deres mobilitet efter blodprop i hjernen eller en hjerneblødning.

Find ud af hvor i Danmark der bliver benyttet AlterG til genoptræning.

 

Vægt-aflastende træning helt uden smerter 

AlterG er specielt udviklet til rehabilitering af bevægelseshæmmede. Træningen styrker og øger muskelkoordineringen uden risiko for at falde og reducerer belastningen af den nedre del af kroppen under træningen, således at normale gangmønstre kan øves. Denne vægt-aflastende funktion sikrer, at træningen forløber helt smertefri. AlterG har vist sig at være særligt effektiv til genoptræning af mennesker med apopleksi, ikke mindst, fordi forløbet præcist kan justeres af terapeuten eller brugeren selv og dermed tilpasses det individuelle behov.

Når du skal bruge AlterG, stikker du dine ben ned gennem en ballon via lufttætte shorts, hvorved din kropsvægt vil blive reduceret gradvist helt ned til 20%, når træningen skal til at begynde. Hele området omkring løbebåndet bliver pustet op, og du opnår en næsten vægtløs form for træning. Det er dette, der gør det muligt for dig at træne, mens du kommer dig efter apopleksi

Lær mere om genoptræning med AlterG i vores folder eller ved at se denne video på vores Youtube-kanal.

For yderligere information om AlterG er du velkommen til at kontakte Fysiodema ApS på telefon 20 41 23 63 eller ved at benytte kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Få rådgivning til din apopleksi genoptræning hos Fysiodema 

Fysiodema tilbyder rådgivning til fremtidens rehabilitering og genoptræning og er forhandler af en lang række forskellige typer medicinsk udstyr til genoptræningscentre, fysioterapeuter, sygehuse og andre institutioner. Vi er bl.a. eneforhandler af AlterG vægt-aflastende løbebånd og er herved eksperter i, hvordan udstyret bliver benyttet korrekt, og i hvilke genoptræningsprogrammer det kan integreres. Derfor kan vi rådgive dig i, hvordan du får mest muligt ud af denne type træning, og om det er det rette valg for dig.

Udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside og beskriv din situation. Så vender vi tilbage til dig med gode råd og vejledning.

 

Læs også: