Træthedsbrud

Træthedsbrud er små revner i knoglevævet, der opstår som følge af en overbelastning og oftest forekommer hos sportsudøvere og motionister.

Et træthedsbrud skyldes gentagende belastning over en længere periode og er en meget smertefuld lidelse. Træthedsbrud, som også kaldes stressbrud eller stressfraktur, opstår oftest i foden, men sådan set opstår træthedsbruddet der, hvor overbelastningen sker.

Et træthedsbrud kan opstå i forbindelse med knæskader.
 

Behandling med LymphaTouch

Behandlingen af træthedsbrud afhænger af, hvor træthedsbruddet er opstået, og hvor hurtigt man vil i gang med den fysiske aktivitet igen.
LymphaTouch er et fysioterapeutisk hjælpemiddel, der kan bruges som supplement til fysioterapi. LymphaTouch løfter vævet ved sug (negativt tryk), og stimulerer lymfestrømmen, hvilket fremmer helingsprocessen og forkorter restitutionsperioden samt øge mobiliteten og mindske smerter.

Brug for behandling af sportsskader?

Som et intelligent hjælpemiddel tilpasser LymphaTouch sig den enkelte patient. Under behandlingen analyseres huden og det underliggende væv, og resultatet bruges til at bestemme intensiteten af behandlingen. LymphaTouch bruges på klinikker, rehabiliteringscentre og på sygehuse ved genoptræning, efter operationer samt til massage og fodterapi.

AlterG er et vægt-aflastende produkt, der er meget velegnet til personer, som har brug for lårbensbrud genoptræning.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med behandlingen af dit træthedsbrud.