Slagtilfælde

Genoptræning efter slagtilfælde

AlterG træning er en effektiv genoptræningsform efter et slagtilfælde

Har du været udsat for et slagtilfælde, kan vi hos Fysiodema anbefale, at du benytter AlterG i din genoptræning. AlterG er en ny genoptræningsform, der benyttes af fysioterapeuter på hospitaler, private klinikker og af professionelle sportsudøvere verden over.

Et slagtilfælde opstår, når hjernen bliver beskadiget på grund af manglende blodforsyning. Dette kan opstå ved en blodprop eller en blødning i hjernen. Lammelser i kroppen og balance- eller koordinationsproblemer er nogle af de hyppigste symptomer efter et slagtilfælde.

Vi anvender også AlterG til genoptræning af hjerneskadede.

 

Om genoptræningen

Ønsker man en hurtig og effektiv rehabilitering, er AlterG genoptræning den perfekte løsning. Den vægt-aflastende træning, som AlterG tilbyder, betyder, at belastningen på den nedre del af kroppen reduceres, hvilket medfører, at gang og løb understøttes.

Genoptræning kan foregå på et Alter G løbebånd til forskellige skader.

Derved øges muligheden for at genvinde gang og balance markant, samtidig med at man oplever en smertefri og sikker proces. Yderligere har vores patienter mærket fremskridt langt hurtigere end ved andre behandlingsformer. 

Her kan du se, hvordan AlterG hjalp Bjarnes rehabilitering.

For mere information omkring AlterG genoptræning, kan du kontakte os på telefon: 7026 2363.