Apopleksi behandling

Apopleksi behandling

Hvis du er blevet ramt af apopleksi, kan Fysiodema rådgive dig i behandlingsformerne, så du kan genoptræne din krop 

Fysiodema tilbyder rådgivning i forhold til din apopleksi behandling, så du bedst kan genoptræne de ramte dele af kroppen.

Apopleksi er, når gennemstrømningen af blod til en del af hjernen mindskes eller helt forsvinder, hvilket kan resultere i forskellige slags komplikationer, bl.a.:

  • Lammelse af kropsdele
  • Koncentrationsproblemer
  • Svækkede sanser
  • Social adfærdsændring

Vi anbefaler disse to behandlingsformer:

  • AlterG®
  • Bionic® Leg

AlterG er vægtaflastende træning, som giver dig mulighed for at træne og genoptræne balance, gang og løb helt smertefrit. Det indebærer et løbebånd, hvorpå du vil træne i næsten vægtløs tilstand. Det er en behandlingsmetode, som kan bruges til genoptræning af patienter med en lang række forskellige tilstande, men den er især effektiv for dig, der har været ramt af apopleksi. AlterG styrker og øger muskelkoordineringen, og forløbet kan justeres præcist efter din behandlingsplan.

Se en video her om hvad AlterG kan gøre for apopleksiramte.

Har du brug for en AlterG kan du her se hvilke behandlingssteder, der tilbyder behandlingen.

Bionic Leg er en anden effektiv metode til hurtig genoptræning efter apopleksi, som har vundet IERA-prisen (Invention and Entrepreneurship in Robotic Automation) i 2013. Det er en computerstyret enhed, som sættes på dit ben og reagerer på dine forsøg på bevægelser. Den er specielt designet til at støtte holdning og forbedre gang blandt patienter med diverse tilstande. Den vil især være gavnlig for dig efter apopleksi, da enheden fungerer som et hjælpemiddel til individer med svækkede muskler i den ene side, gangproblemer eller balanceproblemer.

Få information her om Bionic Leg ved at læse vores folder.

 

Vi er klar til at rådgive dig omkring apopleksi behandling

Når du gennemgår et behandlingsforløb, vil du få brug for vejledning til, hvordan du bedst optimerer din genoptræning. Og det er lige, hvad Fysiodema kan give dig. Vi rådgiver om en lang række medicinsk udstyr og hjælpemidler til genoptræning og rehabilitering. Vi kan hjælpe dig med alt fra neurologiske problematikker til progredierende sygdomme til smertetilstande.

Du kan få din apopleksi behandlingsvejledning hos os. Det vigtigste for os er, at du får mest nytte ud af din behandling, da vi ønsker at hjælpe mennesker med at opnå deres krops fulde potentiale igen.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores rådgivning omkring apopleksi behandling, er du velkommen til at ringe til os på telefon 70 26 23 63, eller bliv ringet op af en af vores medarbejder ved at udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden.