Fiberskader

Indenfor sportsgrene såsom fodbold, håndbold og tennis er fiberskader eller fibersprængninger blandt de mest almindelige skader. 

Fiberskader opstår når en fiber sprænges over og der pludselig opleves en skarp smerte i musklen, næsten som en elastik, der sprænger i musklen. Hos Fysiodema markedsfører vi LymphaTouch, et nyt og effektivt fysioterapeutisk hjælpemiddel, der kan bruges til behandling af en lang række sportsskader præget af hævelse, muskelskader eller infiltrationer, herunder behandling af fiberskader og fibersprængninger. 


Et supplement til fysioterapi

LymphaTouch anvendes typisk som et supplement til fysioterapi i forbindelse med en bred vifte behandlinger, blandt andet ved behandling af pre-operativ menisk knæskade med udtalt ødem. LymphaTouch virker ved at øge lymfesystemets effektivitet via negativt tryk (sug). Suget løfter vævet og stimulerer lymfestrømmen, hvilket fremmer helingsproces og restitution efter sportsskader. Behandling med negativt tryk stimulerer også blodcirkulation og metabolisme. 


Kan styrke behandling af fiberskader

Indenfor sportsverdenen er der flere eksempler på, hvordan LymphaTouch overordnet kan styrke behandlingen af sportsrelaterede skader, såsom fiberskader. En håndbold-målmand blev således erklæret parat til at spille to måneder efter akillesseneruptur. Derudover har en behandling med 

LymphaTouch har hjulpet en 64-årig kvinde til atter at genoptage løb, da behandlingen fjernede hofteødemet

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have nærmere information på 7026 2363 eller via vores formular til højre. LymphaTouch kan måske også hjælpe dig i behandlingen af fiberskader eller fibersprængninger.