Genoptræning efter blodprop

Genoptræning efter blodprop

 

Effektiv genoptræning med AlterG 

AlterG giver dig mulighed for at genoptræne på en sikker og effektiv måde. AlterG er en vægtaflastende maskine, hvor du får mulighed for at genvinde gang, kræfter og balance, helt smertefrit. AlterG kan reducere op til 80% af din egen kropsvægt, hvilket skaber enestående muligheder for restitution og genoptræning efter blodprop, hjerneskade og hjerneblødning mm. 

AlterG tilbydes på forskellige klinikker rundt om i landet. Se listen over, hvor du finder din nærmeste AlterG her.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere.

 

Hvordan virker AlterG?

Har du været ude for sygdom, ulykke eller en operation, så kan AlterG tilbyde dig en helt ny mulighed gennem intelligent vægtaflastende træning. Ved hjælp af Neoprenshorts kan lufttrykket øges og dermed aflaste en del af din vægt. Her undgår du både snore, stropper og lignende, der kan forhindre de naturlige bevægelser, og dermed kan du arbejde på at genvinde din funktionsevne sikkert og smertefrit. 

Hvis du vil læse mere om, hvorfor du skal vælge AlterG som behandlingsmetode, kan du gøre det her.

Er du interesseret i at høre patienthistorier fra andre, der har brugt AlterG til genoptræning, kan du gøre det her.

 

Alle kan få brug for genoptræning  

Tusindvis af danskere rammes hvert år af en hjerneskade, eksempelvis som følge af en blodprop i hjernen, hvilket kan resultere i balanceproblemer, talebesvær, hovedpine og lammelser i ansigt, arme og ben. Konsekvenserne af en blodprop kan komme til udtryk på forskellige måder, men mange har det tilfælles, at man må forvente en genoptræningsperiode for at generobre kontrollen over sin krop.  

Fysiodema anbefaler AlterG som genoptræningsform til eksempelvis genoptræning efter apopleksi, genoptræning efter hjerneblødning og efter blodprop i hjernen genoptræning. Virkningen ved AlterG er videnskabeligt dokumenteret, og nogle af fordelene ved denne metode er at den: 

  • Skaber kvalitet i din træning ved at facilitere et normalt gang- og løbemønster 
  • Giver dig mulighed for træning med høj intensitet 
  • Lader dig træne hyppigt 
  • Styrker din muskelkoordinering og reducerer din risiko for at falde 
  • Reducerer dine ledsmerter  

Hvis du vil vide mere om, hvordan AlterG eksempelvis kan hjælpe med genoptræning af hjerneskadede, kan du her læse mere og se en video af behandlingen.

 

Du har ret til et effektivt genoptræningsforløb

Din genoptræning efter blodprop, eller andre former for sygdomme, er i høj grad afgørende for dit helbred og din livskvalitet på længere sigt, og det er derfor afgørende, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten af dit genoptræningsforløb. Der er stor forskel på både genoptræningstilbud, udstyr og faglighed alt efter hvor du befinder dig henne i landet – og dermed også stor forskel på kvaliteten af den enkeltes genoptræningsforløb. 

Ved at undersøge, hvilke kommuner der tilbyder AlterG som behandlingsform, kan du som patient selv have indflydelse på, hvilket udstyr og hvilke kvalifikationer der skal danne rammerne for dit genoptræningsforløb.  

Her kan du se, hvilke klinikker der tilbyder behandling med AlterG.

 

Har du brug for hjælp til genoptræning efter blodprop?

Hos Fysiodema arbejder vi for, at alle borgere i Danmark har mulighed for den bedst mulige behandling og genoptræning efter blodprop, sygdom eller operation.  

Hvis du vil vide mere om, hvordan AlterG kan hjælpe netop dig eller en du kender, må du endelig ikke tøve med at kontakte os.  

Du kan finde vores kontaktoplysninger her.