Hjælpemiddel

Hjælpemidler der gør hverdagen lettere

Når man går med et handicap, er det en stor udfordring at klare sin hverdag selvstændigt. I Fysiodema har vi det hjælpemiddel du skal bruge for at få hverdagen til at fungere igen.

Fysiodema ApS distribuerer og markedsfører fremtidssikrede hjælpemidler til handicappede og rådgiver omkring deres brug i rehabilitering og genoptræning.

Du kan læse mere om Fysioderma og de forskellige hjælpemidler her.

Vi har erfaring med genoptræning efter sygdom og ulykke samt viden om det nyeste indenfor hjælpemidler for handicappede. Vores hjælpemidler har hjulpet patienter med funktionsnedsættelse efter slagtilfælde, sportsskader eller komplikationer efter operation og bliver brugt anbefalet af fysioterapeuter landet over.

Vi hjælper også ved mindre skader som eksempelvis fiberskader.
 

Vi har det rigtige hjælpemiddel til dig

Hvor muligt, er vores medicinske hjælpemidler med til at genvinde funktionsevnen eller også forbygge funktionssvigt i sammenhæng med progressiv sygdom og ved neurologiske tilstande.

Vi hjælper også med balancetræning.

Fysiodema er eneforhandler af AlterG® vægt-aflastende G-træner (løbebånd) og Bionic® Leg fra AlterG® inc., Kaatsu fra Kaatsu-Global Inc., Tensiomyografi fra TMG og LymphaTouch® fra HLD OY.

For yderligere information om vores hjælpemidler er du velkommen til at kontakte Fysiodema ApS ved at benytte kontaktformularen eller ringe til os på tlf. +45 7026 2363.