nyhed

Nu kan AlterG Fit opgraderes til AlterG VIA 500, så ganganalyse og video er med til at sikre en effektiv genoptræning af gangfunktionen

27-7/2020

AlterG er den nyeste teknologi indenfor vedligehold af gangfunktion for patienter med neurologiske sygdomme som f.eks. Parkinson, sklerose, gigt og for genoptræning af gangfunktionen efter et traume, som f.eks. hjerneblødning, blodprop og ryg- eller rygmarvsskader.

AlterG genoptræner og styrker gangfunktionen og koordinationsevnen, således muskelmassen øges og gangfunktionen enten genopbygges og/eller vedligeholdes.

AlterG Fit som er ideel til centre med mange brugere, der skal op og gå i kortere perioder ad gangen for at vedligeholde gangfunktionen, kan nu opgraderes med video så brugeren kan se anormaliteter i egen gang, og AlterG Assistant, der er et gang analyseværktøj, der bl.a. analyserer vægtfordeling og symmetri i gang.

Det betyder, at AlterG Fit så vil kunne bruges effektivt til genoptræning af gangfunktionen for patienter, der har behov for dette, efter et traume, som f.eks. hjerneblødning, blodprop og ryg- eller rygmarvsskader.

Fysiodema foretager opgraderingen, og vi instruerer jer også i, hvordan AlterG Assistant fungerer og i hvorledes I anvender videofunktionen. 

Kontakt os på mail fysiodema@fysiodema.dk eller telefon 7026 2363 for mere information.